Glass by Diablo Glass by Diablo
 
 
Glass by DiabloGlass by Diablo

Glass by DiabloGlass by Diablo
 
 

Glass by Diablo
Navigation
Glass by Diablo
 
start
info
sidste nyt
deltagerlister 2012
Deltagerliste 2013
resultatlister
billeder
anmeldelser
sponsorer
duul
kontakt
Infobrev 2013
Tilmelding
Resultater 2013
Fotos 2013
 
Glass by DiabloGlass by Diablo

Glass by Diablo
Log ind
Glass by Diablo
 
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
 
Glass by DiabloGlass by Diablo

Glass by Diablo
Nyhedsbrev tilmelding
Glass by Diablo
 

Kun registrerede brugere
 
Glass by DiabloGlass by Diablo

Glass by Diablo
start
Glass by Diablo
 

Ãrhus Nat Marathon bliver desværres ikke afholdt i 2017, da Århus Roklubs klubhus står overfor nedrivning og det er jo deres lokaler, som vi bruger til vores natløb.

 

Århus Ø´s byggen og gøren har heller ikke været det nemmeste de sidste par år og i år havde heller ikke været uden problemer mht. løberute.

 

Men vi er tilbage igen i 2018, hvis deres nye klubhus bliver færdig til natløbet og at det kan bruges som tidligere.

 

 


Tilmed jer nu og der vil være gratis afmelding indtil 1. august, således at gebyret tilbage betales med undtagelse af tilmeldingsgebyret til SportsTiming.dk


Der vil være to depoter. Et i målområdet med mange lækkerier og et ude på ruten med knap så mange lækkerier. :-)

Når løbet startes kl. 01.00 er der en dybere mening ! Urene stilles tilbage kl. 02.00 så alle vil få en ny pr. tid ( Hvis de da ikke har løbet løbet før)

Hel marathon 300kr pr. deltager

Tilmelding :

½ marathon 250kr pr. deltager

Fortsat go' sommer.

DUUL drengene


Løbet er arrangeret af DUUL.dk

Vi har indgået samarbejde med www.trivago.dksom har de bedste muligheder for hotel overnatninger i forbindelse med vores Århus Nat Marathon. Vi kan desuden anbefale dem, hvis man ønsker en overnatning rundt omkring i verden også i forbindelse med de store marathons.

SIDSTE NYT !

DUUL siger tak til Ã…rhus Nat Marathon's sponsorer !

Images: Amano.JPG

�

�

�

ÂImages: GEPARD.jpg

Images: DSBBanner_450x270.gif


Â

Â

Â

ÂDe skøre sponsorer !Go to top

2010-Hjemmeside-konkurrencen: Hvem af de 7 DUUL medlemmer har løbet længst i 2010 indtil 1. oktober !

Find navnet på den DUUL løber, der har løbet den længste tur i året 2010 indtil 1. oktober. Det være sig officielle træningsture såvel som officielle løb i indland og udland.

Skriv det pågældende navn på et stykke papir og tag det med til løbet. Husk at skrive dit startnr., navn og adresse på det og aflevere det til DUUL på løbsdagen inden løbet.

Der vil blive trukket lod om en præmie sponseret af ? Det rigtige svar og vinderen bliver ligeledes offentliggjort her på hjemmesiden.

Medlemmer fra DUUL kan ikke deltage i konkurrencen !

God jagt!

Duul Drengene


Glemte sager 2009 !

Er du en af dem, der har glemt en eller flere sager (løbeur, chip, paraply, tights, swetshirts, strikhue, pyjamasbukser, løbejakke) kan du sende en mail til:ph@happy-skiing.dkph@happy-skiing.dk

2009-Hjemmeside-konkurrencen: Find "DUUL"-nummerpladen !

Hvor på denne hjemmeside er der et billede af en bil med en "DUUL"-nummerplade ? Print billedet/siden og skriv dit startnr., navn og adresse på og aflevere det til Storm fra DUUL på løbsdagen enten før, under eller efter løbet.

Der vil blive trukket lod om en præmie sponseret af Århus Trappe- og Erhvervsrengøring. Den heldige vinder får præmien tilsendt i uge 44. Det rigtige svar og vinderen bliver ligeledes offentliggjort her på hjemmesiden.

Øvrige medlemmer fra DUUL kan ikke deltage i konkurrencen !

God jagt!

Storm

2009-Hjemmeside-konkurrencen: Find "DUUL"-nummerpladen ! Løsning og vindere:

"DUUL"-nummerpladen befinder sig på siden DUUL. Hvis man klikker på symbolet i afsnittet "DUUL Komplement ?", kommer der et billed af en bil med en "DUUL"-nummerplade. Der blev trukket lod på løbsdagen ved brunchen kl. ca. 2.30 og kl. ca. 5.00 for henholdsvis halvmarathon og marathon. Og de heldige vindere af en flot køkkenkniv(værdi pr. stk. kr. 300,00) - sponseret af Århus Trappe- og Erhvervsrengøring - blev henholdsvis med startnr. 110 Karen Thagaard, Århus 1900/Århus Skiklub og startnr. 182 Lars Skaarup Pedersen, Team High End Sport. Tillykke til dem begge! Karen fik overrakt præmien på løbsdagen og til Lars: Posten er på vej !Og tak til Jesper Elfving for lån af billedet og alle der valgte at deltage i dette års udgave af hjemmesidekonkurrencen. Håber endnu flere vil deltage i hjemmeside-konkurrencen til 5. udgave af Århus Nat Marathon i 2010.

Storm

2008-Hjemmeside-konkurrencen: Find Saturn !

Find Saturn i banner. (øverste billede på siden).

Print billedet/siden. Sæt en ring om Saturn. Skriv dit startnr., navn og adresse på og aflevere det til Storm fra DUUL på løbsdagen enten før, under eller efter løbet.

Der vil blive trukket lod om en beskeden præmie. Den heldige vinder får præmien tilsendt i uge 44. Det rigtige svar og vinderen bliver ligeledes offentliggjort her på hjemmesiden.

Øvrige medlemmer fra DUUL kan også deltage i konkurrencen, men er naturligvis ikke med i konkurrence-lodtrækningenspræmien. Sikke et langt ord !

HÃ¥ber du vil deltage !

Storm

2008-Hjemmeside-konkurrencen: Find Saturn ! Løsning og vinder(e):

Saturn befinder sig lige under næsen på Århus Nat Marathon's logo "Månse". (Til højre i billedet). Til trods for, at konkurrencen kun havde fundet sted 8 dage før løbet, havde 2 løbere alligevel fundet vej til deltagelsen. (Begge med den rigtige løsning). Der blev trukket lod mellem de 2 rigtige besvarelser på løbsdagen ved brunchen kl. ca. 5.00. Og den heldige vinder af et flot forskæresæt - sponseret af Århus Trappe- og Erhvervsrengøring - (værdi kr. 475,00) blev med startnr. 8 Carsten Rene Nielsen, Århus C. Vi sender trøstepræmie (CD med Aerosmith"The Very Best Of") til startnr. 134 Jesper Elfving, Haslund. Tillykke til dem begge! Og tak for deltagelse. Præmierne er på vej. Håber flere vil deltage i hjemmesidekonkurrencen til 4. udgave af Århus Nat Marathon i 2009.

Storm

 
Glass by DiabloGlass by Diablo

Glass by Diablo
resultater 2012
Glass by Diablo
 

Resultater 21,1 km

Resultater 42,2 km
 
Glass by DiabloGlass by Diablo

Glass by Diablo
resultater 2010
Glass by Diablo
 

Resultater 21,1 km

Resultater 42,2 km
 
Glass by DiabloGlass by Diablo

Glass by Diablo
Foto 2010
Glass by Diablo
 
Billeder 2010

 
Glass by DiabloGlass by Diablo